Laat u adviseren!

Hoe het begon

In 2016 startte de 16-jarige Carmen van de Beek haar bedrijf CarmenConnect. In eerste instantie startte het bedrijf als een vacatureplatform púúr voor jongeren. In 2017 nam ze deel aan Startup Weekend Zwolle: hier ontwikkelde ze, met een team, een "Job-Tinder"-app voor bijbanen genaamd 'Elevate'. Geheel onverwachts won 'Elevate' Startup Weekend Zwolle. Door aandacht van de media meldden zich al snel een aantal bedrijven die samen wilden werken. Dit betekende dat Elevate officieel zou worden gebouwd. Hierdoor werd het concept van CarmenConnect eigenlijk geïnnoveerd en overgenomen door 'Elevate'.

En toen...

Toch wilde Carmen haar eerste bedrijf niet opheffen: ze begon te brainstormen over de core business van CarmenConnect. Hoe gaan we alle ervaringen uit het vorige concept omzetten in een nieuwe dienst? Opeens had ze het: CarmenConnect gaat bedrijven adviseren over hun jongerenmarketing! 

Vroeg of laat krijgt bijna ieder bedrijf er mee te maken: jongeren. Hoe trekken we de aandacht van de jongere generatie, hoe krijgen we feedback van de jeugd en hoe gaan we daar op inspelen? CarmenConnect adviseert organisaties om out-of-the-box te denken als het gaat om jongeren. 

CarmenConnect werkt samen met zowel particuliere bedrijven, als gemeentes en scholen. 

"Jongerenmarketing op zijn best: Voor én door jongeren!"

Volg hier het proces van Elevate
Volg hier het proces van CarmenConnect