In het nieuws: Zomer 2018

Afgelopen zomer hebben wij een aantal keer mogen meewerken aan interessante nieuwsartikelen. Bekijk hier de samenvatting.

Bijbanen Tinder "Deploy"

Op 24-07-2018 publiceerde De Ondernemer een interview met Carmen van de Beek. Zij vertelde over haar eigen app die ze in samenwerking met Djopzz uit Zwolle aan het bouwen is.

De Ondernemer

"Hoe de 19-jarige Carmen ‘bijbanentinder’ Deploy ontwikkelde"

Een goed idee en de wens om ondernemer te worden. Als Carmen van de Beek (19) drie jaar geleden een van de uitverkoren jongeren is die mag deelnemen aan project ZomerOndernemer van Stichting The New Entrepreneur, en ze een startkapitaal en coaching krijgt, zet ze de eerste stappen naar wat nu haar realiteit is. Een eigen bedrijf. Binnenkort lanceert ze de app Deploy.

(Klik op de afbeelding om het artikel te lezen.)

Belangst onder jongeren

Wij praatten mee over een recent onderzoek dat aantoonde dat bijna 40% van de jongeren belangst heeft. Onder andere de Persgroep en Radio FunX namen contact met ons op.

de Persgroep

Carmen (19) was doodsbang om te bellen, nu helpt ze andere jongeren van hun telefoonangst af.

Zelf werd ze bloednerveus als haar telefoon afging. Nu helpt Carmen van de Beek (19) uit Heerde jongeren bij het vinden van een baantje en adviseert ze haar generatiegenoten vooral hun 06-nummer achter te laten.

(Klik op de afbeelding om het artikel te lezen.) 

Lees ook: Millennials vinden bellen awkward

Radio FunX

BIJNA 40% VAN DE JONGEREN HEEFT BEL-ANGST, ZO KOM JE ERVAN AF

Stuur jij ook liever een appje dan dat je een belletje pleegt? Dan ben je niet de enige. Uit onderzoek van Motivaction blijkt namelijk dat maar liefst 38% jongeren het eng vindt om te bellen en inkomende oproepen dan ook liever wegdrukt. Fernando sprak vanmorgen (aan de telefoon!) met Carmen van Beek (19). Zij heeft haar bel-angst overwonnen en geeft tips om ook van dit probleem af te komen.

(Klik op de afbeelding om naar het Radiofragment te gaan.)Reageer op deze blog