Validatie tijdens Hackathon Expeditie Regio Zwolle (Peer Panels)

Vraag

"Wij organiseren een Hackathon om nieuwe ideeën rondom het behoud van jong talent in de regio te stimuleren. Wij vinden het belangrijk dat de initiatiefnemers hun ideeën kunnen valideren, en zouden daarom graag 11 jongeren willen boeken."

Over de opdrachtgever

Expeditie Regio Zwolle is een platform, opgezet door Rabobank IJsseldelta, om samen een economisch sterke en sociaal krachtige regio op te stellen, die volledig met elkaar in verbinding staat. Hiervoor hebben ze een drietal thema’s samengesteld waarop iedereen, maar dan ook iedereen mee kan doen.

De organisatie van de Hackathon lag in handen van Henk Beijert (Waves Coworking) en Milou van Elburg (Emfy). Beiden ambitieuze ondernemers die startups maar al te graag willen helpen om van hun concept uit te laten groeien naar een goedlopend bedrijf.

Soort boeking

Het panel dat Expeditie Regio Zwolle heeft geboekt, was een Panel op locatie. Hierdoor werden zij van A tot Z ontzorgt als het gaat om de organisatie van het jongerenpanel. Namens Peer Panels waren er 11 jongeren aanwezig en 2 projectleiders. Het jongerenpanel was aanwezig van 8:00 uur tot 16:00 uur.

Resultaat

Review

"Wauw Peer Panels! Wat een waardevolle bijdrage hebben jullie geleverd! Door jullie input konden onze initiatieven zich verder ontwikkelen en hun ideeën valideren. Namens alle deelnemers, bedankt!"

- Expeditie Regio Zwolle

 

Bekijk hier alle reviews.

Categorie

#jongerenpanels
#projectmanagement

Meer cases van Rabobank

Meer cases van Peer Panels