Wil jij jongeren boeien en binden?

Jongeren bereiken is tegenwoordig bijna een sport. De jonge generaties van nu ontwikkelen zich snel en gedragen zich heel anders. Misschien ken je het wel: de opstandige puber thuis die je aankijkt alsof je gek geworden bent, als je bijvoorbeeld niet precies weet wat Snapchat inhoud. Je weet toch. Ja toch, niet dan?

In de media word je om de oren gegooid met termen als millenials, generatie Z en Alpha. Maar wat betekent dat en wat zijn de gevolgen voor jouw bedrijf? 

Wij – van CarmenConnect – zetten ons in om organisaties en jongeren dichter bij elkaar te brengen. Hierbij maken we jouw uitdagingen transparant in plaats van dat we jou voorkauwen wat je moet doen. Samen met jou gaan we op zoek naar de kern van het probleem, en lossen we hem samen op een originele manier op. Daarnaast krijg je écht de kans om met jouw jonge doelgroep in gesprek te gaan, met behulp van Peer Panels.

Elke case van CarmenConnect wordt op maat gemaakt, zodat de oplossing perfect aansluit bij het probleem. Dit betekent ook dat we gaan kijken naar waar jij zelf al goed in bent en wat je zelf zou kunnen oppakken én wat wij voor jou zouden kunnen betekenen. We gaan hierbij uit van het positieve en gaan op zoek naar kansen in plaats van problemen.

Wij bereiken jongeren. En jij?


Joris van Hintum

"CarmenConnect bedenkt verrassende ideeën, die ik zelf gewoon nooit had kunnen verzinnen."