Aanmelden voor het Peer Panel

Peer Panels is op zoek naar ambitieuze jongeren die niet op hun mondje zijn gevallen. Samen met een opdrachtgever, vaak de directeur of marketingmanager van een groot bedrijf, gaan we brainstormen en kletsen over huidige trends. Wij willen bedrijven inzicht geven in hoe jij denkt. Want 'Jo gappie!' en 'Hoe is het met je snelle planga.' is niet hoe je aangesproken wil worden. Wat vind je nou écht van een campagne of een product. Wat doe je graag in het weekend? Welk social medium vind je het leukst? Om onze opdrachtgevers écht inzicht te geven in hoe jullie denken, creeëren we samen met jullie een huiskamergevoel. We're Peers!

Pas ik bij Peer Panels?

In principe kan iedereen tussen de 15 en 28 jaar deelnemen aan het Peer Panel. Je hoeft hiervoor geen specifieke opleiding of werkervaring te hebben. Wij bieden je een uitdagende bijbaan, die mooi staat op je cv, je netwerk vergroot én lekker betaald. We verwachten natuurlijk wel een nette, professionele houding van je. 

Brainstormsessies en leuke uitjes

Als jongerenpanel laat de opdrachtgever zien hoe jongeren van nu denken, wat ze willen en wat ze belangrijk vinden. Tijdens een Peer Panel avond eten we met elkaar om elkaar - en de opdrachtgever - beter te leren kennen. Daarna gaan we aan de slag met de opdracht. Het panel houdt zich bezig met brainstormen en het geven van feedback aan de opdrachtgever. 

Naast de panelavonden gaan we ook samen naar events waar Peer Panels voor wordt uitgenodigd. Zo ontmoetten een aantal van ons in mei dit jaar Youtuber en presentator Noah Zeeuw tijdens het Toekomstmakers event van Expeditie Regio Zwolle. (zie onderstaande foto)

Algemene informatie

Het is belangrijk dat je tussen de 15 en de 28 jaar bent, we zijn immers een jongerenpanel. De locatie waar de panels bij elkaar komen is bij ons op kantoor in Zwolle (Hanzeplein 11-27, vlak naast Windesheim en het station). Of bij de opdrachtgever op locatie. Peer Panels biedt een uitdagende bijbaan, je hebt dus flexibele uren die per maand kunnen verschillen. Eens per kwartaal houden we een borrel met alle Peers bij ons op kantoor waar je de anderen leert kennen, super gezellig dus!

Vergoeding

De vergoeding van een opdracht verschilt. Word je een hele dag geboekt? Dan krijg je vaak een dagvergoeding. Wordt je eenmalig een aantal uur geboekt, dan ontvang je een vast uurtarief. Wanneer je je bij Peer Panels aansluit, kom je op de loonlijst te staan van onze Payroller Hanzeland. Ondernemer? Dan mag je in plaats van op de loonlijst ook een factuurtje sturen! wink

Socials

Volg ons op Social media om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen:

Voorwaarden Peer Panels

  • Wanneer je je aansluit bij Peer Panels, teken je een contract bij het bedrijf CarmenConnect, het bedrijf dat Peer Panels runt. Je tekent een contract, omdat we willen voorkomen dat er onduidelijkheden over je vergoeding en andere algemene zaken ontstaan. 
  • Je bent niet verplicht om bij elke avond aanwezig te zijn. Maar, hoe meer je je inzet voor het panel, hoe eerder we je weer vragen.
  • Peer Panels werkt samen met serieuze partners, we gaan er dan ook vanuit dat je respectvol met de opdrachtgever én met het panel omgaat. Doe je dit niet, dan spreken we je erop aan. Gebeurt het dan nog een keer, dan zetten we je uit het panel.
  • Alle cases die voorbijkomen moeten strict geheim blijven. Je hebt wel te maken met échte bedrijven en échte bedrijfsconcepten. Je tekent daarom ook een geheimhoudingscontract waar een boete aan is gekoppeld wanneer deze wordt overtreden.
  • Voordat je mag deelnemen aan een panelavond, kom je op gesprek bij Carmen en/of Boy, de oprichters van Peer Panels. Deze ontmoeting vindt plaats in Zwolle, bij ons op kantoor.

Heb je een vraag over deelnemen aan het panel, of heb je opmerkingen of ideeën? Stuur ons gerust een bericht via ons contactformulier.

Inschrijven Peer Panels


Brigith Selles (lid)

Terwijl je bezig bent met de Peer Panel sessie leer je ontzettend veel. Daarnaast is het ook altijd super gezellig!