Over ons

Carmen van de Beek – Founder

In 2016 startte Carmen haar bedrijf CarmenConnect. Als kind uit een ondernemersgezin werd het ondernemerschap nog net niet met de paplepel naar binnen gegoten. Het zit in de familie. Met veel ambitie, enthousiasme en passie voor jongeren ontwikkelt ze regelmatig nieuwe projecten.

De afgelopen twee jaar is ze bezig geweest met het testen van een aantal concepten. Voorbeelden hiervan zijn de Deploy job app en jongerenpanels. Haar doel is om bedrijven een kijkje te geven in het hoofd van een jongere.

Mylène Bouwman – Online marketeer

Onze rechterhand in de organisatie is Mylène Bouwman. Ze heeft een brede kijk op de commerciële economie en een passie voor schrijven en social media. Als freelance Online marketeer geeft Mylène advies over sales en marketing, helpt ze bij het aanbrengen van structuur in de organisatie en schrijft ze creatieve teksten.

Boy Hultink - Sales & Projectleider 

Boy is onze salesman, en tevens projectleider bij Peer Panels. Hij richt zich vooral op strategisch management en coaching binnen bedrijven. Boy staat onze Peers bij tijdens de contactmomenten en ondersteund hun waar nodig. Daarnaast houdt Boy zich bezig met verkoopprocessen binnen zowel CarmenConnect als Peer Panels. 

 

Deze bedrijven gingen je voor