Peer Panels: marketing voor & door jongeren

Peer Panels geeft organisaties inzicht in (innoverende) trends onder jongeren. Het valideren en optimaliseren van jouw marketingplan, specifiek gericht op jongeren, is ons doel. Met onze panels bieden wij een innovatieve manier van marketing en business development gericht op jongeren aan. 

Wij houden van jongeren. Ze zijn allemaal zó uniek. In de puberteit ondekken ze wie ze écht zijn, wat ze écht leuk vinden en waar hun kwaliteiten liggen. CarmenConnect richt zich specifiek op de doelgroep jongeren. Aangezien wij niet altijd onder deze doelgroep zullen vallen (helaas), besloten wij om boven op onze eerdere diensten een extra mogelijkheid te plaatsen. Bij het opzetten van een marketingplan hoort naast bedenken, uitwerken en optimaliseren ook valideren. Door middel van onze jongerenpanels valideren jullie je ideeën direct bij de doelgroep zelf. Je stuurt ze geen vragenlijst, je leert ze kennen. Hoe leuk is dat? En hoeveel inzicht kan dat je wel niet geven? 

Naast dat we bedrijven deze vorm van validatie aanbieden, vinden we het ook belanrgijk om jongeren een kijkje te geven in de 'echte wereld'. Zoals bekend van de generatie Millennials, valt het in de realiteit soms vies tegen. Door de jongeren van Peer Panels als volwaardige werknemers te behandelen, leren ze direct skills die ze later bij iedere baan goed kunnen gebruiken. Uiteraard betalen we de jongeren een vergoeding uit per panelavond, geld is voor veel jongeren (toch nog) een belangrijke drijfveer. 

Deze bedrijven gingen je voor