Wij bereiken jongeren, en jij ook.

Peer Panels geeft externe organisaties inzicht in (innoverende) trends onder jongeren. Het valideren en optimaliseren van jouw marketingplan, specifiek gericht op jongeren, is ons doel. Met onze panels bieden wij een innovatieve manier van marketing en business development gericht op jongeren aan. De generaties van nu ontwikkelen zich snel. Ze zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technologie en trends. En, helaas, ze hebben jouw marketingtrucjes door en trappen er niet meer zomaar in. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw nieuwe product wel aanslaat bij de jongeren? 

Wij geven je de unieke kans om een kijkje te nemen in het hoofd van een jongere met behulp van onze jongerenpanels. De uitgelezen kans om te horen hoe jongeren nu echt over jouw idee denken. Wij willen je graag laten zien waarom wij zo van jongeren houden. Onze panels bestaan uit 4 jongeren en een panelleider. In een unieke setting - onder het genot van fastfood - leg jij jouw concept of marketing voor aan onze jongeren. Onze jongerenpanels zijn straight forward en durven hun mening te geven. Door onze jongerenpanels valideer je je marketing in plaats van achteraf te kijken of jouw campagne heeft gewerkt. 

Waarom Peer Panels

Wij houden van jongeren. Ze zijn allemaal zó uniek. In de puberteit ondekken ze wie ze écht zijn, wat ze écht leuk vinden en waar hun kwaliteiten liggen. CarmenConnect richt zich specifiiek op de doelgroep jongeren. Aangezien wij niet altijd onder deze doelgroep zullen vallen (helaas), besloten wij om boven op onze eerdere diensten een extra mogelijkheid te plaatsen. Bij het opzetten van een marketingplan hoort naast bedenken, uitwerken en optimaliseren ook valideren. Door middel van onze jongerenpanels valideren jullie je ideeën direct bij de doelgroep zelf. Je stuurt ze geen vragenlijst, je leert ze kennen. Hoe leuk is dat? En hoeveel inzicht kan dat je wel niet geven? 

Naast dat we bedrijven deze vorm van validatie aanbieden, vinden we het ook belanrgijk om jongeren een kijkje te geven in de 'echte wereld'. Zoals bekend van de generatie Millennials, valt het in de realiteit soms vies tegen. Door de jongeren van Peer Panels als volwaardige werknemers te behandelen, leren ze direct skills die ze later bij iedere baan goed kunnen gebruiken. Uiteraard betalen we de jongeren een vergoeding uit per panelavond, geld is voor veel jongeren (toch nog) een belangrijke drijfveer. 

Wat vragen we van jou?

Voordat de panelavond van start gaat, sturen we je tijdig een document toe met uitleg over de avond en een planning. Ook laten we je weten met wie je aan tafel komt te zitten. Naast dat we jullie graag willen ondersteunen in jullie jongerenmarketing, willen we ook graag de marketingkennis en businessskills van onze jongeren bevorderen. Wij vinden het daarom belangrijk om hun goed voor te bereiden op de 'vergadering'. Om ons panel zo goed mogelijk voor te bereiden, vragen we jullie om ons wat informatie toe te sturen over jullie bedrijf en het daarbijhorende vraagstuk. Meer informatie hierover laten we jullie telefonisch weten.  

Deze panels staan op je te wachten

Test het panel nu tegen gereduceerd tarief!

Deze bedrijven gingen je voor