Wij zijn jullie koppelstuk

Jongeren bereiken is tegenwoordig bijna een sport. De jonge generaties van nu ontwikkelen zich snel en gedragen zich heel anders. Misschien ken je het wel: de opstandige puber thuis die je aankijkt alsof je gek geworden bent, als je bijvoorbeeld niet precies weet wat Snapchat inhoud. Je weet toch. Ja toch, niet dan?

In de media wordt je om de oren gegooid met termen als millenials, generatie Z en Alpha. Maar wat betekent dat en wat zijn de gevolgen voor jouw bedrijf? 

Wij – van CarmenConnect – zetten ons in om organisaties en jongeren dichter bij elkaar te brengen. Hierbij maken we jouw uitdagingen transparant in plaats van dat we jou voorkauwen wat je moet doen. Samen met jou gaan we op zoek naar de kern van het probleem, en lossen we hem samen op een originele manier op. Daarnaast krijg je écht de kans om met jouw jonge doelgroep in gesprek te gaan, met behulp van Peer Panels.

Onze jongerenpanels

Wij houden van jongeren. Ze zijn allemaal zó uniek. In de puberteit ondekken ze wie ze écht zijn, wat ze écht leuk vinden en waar hun kwaliteiten liggen. CarmenConnect richt zich specifiek op de doelgroep jongeren. Aangezien wij niet altijd onder deze doelgroep zullen vallen (helaas), besloten wij om boven op onze eerdere diensten een extra mogelijkheid te plaatsen. Bij het opzetten van een marketingplan hoort naast bedenken, uitwerken en optimaliseren ook valideren. Door middel van onze jongerenpanels valideren jullie je ideeën direct bij de doelgroep zelf. Je stuurt ze geen vragenlijst, je leert ze kennen. Hoe leuk is dat? En hoeveel inzicht kan dat je wel niet geven? 

Naast dat we bedrijven deze vorm van validatie aanbieden, vinden we het ook belanrgijk om jongeren een kijkje te geven in de 'echte wereld'. Zoals bekend van de generatie Millennials, valt het in de realiteit soms vies tegen. Door de jongeren van Peer Panels als volwaardige werknemers te behandelen, leren ze direct skills die ze later bij iedere baan goed kunnen gebruiken. Uiteraard betalen we de jongeren een vergoeding uit per panelavond, geld is voor veel jongeren (toch nog) een belangrijke drijfveer. 

Maatwerk

Elke case van CarmenConnect wordt op maat gemaakt, zodat de oplossing perfect aansluit bij het probleem. Dit betekent ook dat we gaan kijken naar waar jij zelf al goed in bent en wat je zelf zou kunnen oppakken én wat wij voor jou zouden kunnen betekenen. We gaan hierbij uit van het positieve en gaan op zoek naar kansen in plaats van problemen.

 

 


Joris van Hintum

"CarmenConnect bedenkt verrassende idee├źn, die ik zelf gewoon nooit had kunnen verzinnen."

Deze bedrijven gingen je voor