Let's Connect!

Vind jij het lastig om jongeren te overtuigen van jouw product? Wij snappen dat. De jongeren van nu ontwikkelen zich snel. Heel snel. Ze zijn altijd op de hoogte van de nieuwste snufjes. Ze weten precies wat ze willen en als je ze niet op de juiste manier benadert, dan kun je het wel vergeten. Jongeren hebben namelijk een andere kijk op het plan. Ze hebben de standaard marketingtrucjes door en trappen er niet zomaar in. Maar hoe zorg je er dan voor dat jouw nieuwe product wel aanslaat bij de jongeren? Wij helpen je graag door advies (en eventueel uitvoering) over de jongerenmarketing en/of met behulp van onze jongerenpanels.

Advies op het gebied van jongerenmarketing

Heb je advies nodig op het gebied van jongerenmarketing? Wij vertellen je graag hoe jij jongeren kan bereiken. Dit doen we door te kijken hoe je nu te werk gaat en geven vervolgens aan hoe wij het zouden doen. Denk aan zaken als: Wat voor strategie moet je hanteren? Welk platform moet je inzetten? Wat voor budget heb je nodig?

Uitbesteden van de jongerenmarketing

We kunnen ons best voorstellen dat het voor jou lastig blijft om jongeren te bereiken en dat je de jongerenmarketing daarom liever uit handen geeft. In dat geval kunnen wij het voor je doen, online ─Śn offline! Ook in dit geval doen we onderzoek naar hoe je nu te werk gaat en kijken we naar hoe wij het zouden doen. Dit leggen we aan je voor en als jij akkoord geeft, dan gaan we het voor je uitvoeren.

Sparringspartner jongerenproject

Zijn jullie bezig met het ontwikkelen van een project gericht op de jongere doelgroep, en op zoek naar een sparringspartner met kennis van de markt? Ons team is als externe sparringspartner in te zetten.

Ga het gesprek aan met een jongerenpanel

Wij geven je de kans om een kijkje te nemen in het hoofd van een jongere met behulp van onze jongerenpanels. Je gaat het gesprek aan met jongeren. De uitgelegen kans om te horen hoe jongeren nu echt over jouw idee denken. Onze panels bestaan uit 4 jongeren en een panelleider. In een unieke setting - onder het genot van fastfood - leg jij jouw concept of marketing voor aan onze jongeren. Onze jongerenpanels zijn straight forward en durven hun mening te geven. Door onze jongerenpanels valideer je je marketing in plaats van achteraf te kijken of jouw campagne heeft gewerkt. Je brainstormt met jongeren en krijgt meer inzicht in de doelgroep en de huidige trends onder jongeren. Daarna weet jij precies hoe je jongerenmarketing in moet zetten om de jongeren in jouw doelgroep te bereiken. Meer weten over onze Peer Panels? Klik hier.

 Wij bereiken jongeren. En jij ook.

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Deze bedrijven gingen je voor