Peer Panels

Peer Panels geeft organisaties verfrissend inzicht in trends onder jongeren. Het valideren en optimaliseren van jouw marketingplan, specifiek gericht op jongeren, is ons doel. Met onze panels bieden wij een innovatieve manier van marketing en business development gericht op jongeren aan. De generaties van nu ontwikkelen zich snel. Ze zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technologie en trends. En, helaas, ze hebben jouw marketingtrucjes door en trappen er niet meer zomaar in. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw nieuwe product wel aanslaat bij de jongeren? 

"Wauw Peer Panels, wat een waardevolle bijdrage hebben jullie geleverd! Door jullie input konden onze initiatieven zich verder ontwikkelen en hun ideeën valideren. Namens alle deelnemers, bedankt!"

- Expeditie Regio Zwolle (initiatief Rabobank)

Wij geven je de unieke kans om een kijkje te nemen in het hoofd van een jongere met behulp van onze jongerenpanels. De uitgelezen kans om te horen hoe jongeren nu echt over jouw idee denken. Wij willen je graag laten zien waarom wij zo van jongeren houden. Onze panels bestaan uit 4 jongeren en een panelleider. In een unieke setting - onder het genot van fastfood - leg jij jouw concept of marketing voor aan onze jongeren. Onze jongerenpanels zijn straight forward en durven hun mening te geven. Door onze jongerenpanels test je je marketing in plaats van achteraf te kijken of jouw campagne heeft gewerkt. 

Sfeerimpressie

Kies een panel

Bij Peer Panels zijn er drie soorten panels te boeken. Klik op het panel dat je interessant lijkt voor meer informatie.

 

 

 


Bianca Wientjes

"Een aanrader voor alle bedrijven in de regio om de jongere doelgroep beter te leren kennen, en super inspirerend!"