Jongeren bereiken, zoals jullie dat het beste kunnen

Liever geen jongerenpanel, maar op maat gemaakte jongerenmarketing? Geen probleem!

We begrijpen dat het voor organisaties best lastig kan zijn om jongeren te bereiken. De trends wisselen bijna per week; van bae, naar een snelle planga, naar fatoe. En luisteren ze nou liever naar Ronnie Flex, Lil Kleine of toch Famke Louise? Gebruiken ze eigenlijk nog Snapchat? Of is YouTube het helemaal? Het is bijna niet meer bij te houden.

Wij – van CarmenConnect – zetten ons in om organisaties en jongeren dichter bij elkaar te brengen. Hierbij maken we jouw uitdagingen transparant in plaats van dat we jou voorkauwen wat je moet doen. Samen met jou gaan we op zoek naar de kern van het probleem, en lossen we hem samen op een originele manier op. Daarnaast krijg je écht de kans om met jouw jonge doelgroep in gesprek te gaan, met behulp van Peer Panels.

"Na een oriënterend gesprek met een kop koffie en thee, waren wij onder de indruk van de kennis, gedrevenheid en ondernemerschap van CarmenConnect, speciaal op het gebied van jongeren, social media en sales. Zij zetten samen met ons ideeën om in daden, naar volle tevredenheid. Hierbij kunnen we hun dan ook van harte aanbevelen."   - Managementondersteuner, Brasserie Meet & Eat

Op maat gemaakt

Elke case van CarmenConnect wordt op maat gemaakt, zodat de oplossing perfect aansluit bij het probleem. Dit betekent ook dat we gaan kijken naar waar jij zelf al goed in bent en wat je zelf zou kunnen oppakken én wat wij voor jou zouden kunnen betekenen. We gaan hierbij uit van het positieve en gaan op zoek naar kansen in plaats van problemen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om erachter te komen of we samen een passende oplossing voor jouw uitdaging kunnen vinden.

Contact opnemen