Test het jongerenpanel

Peer Panels geeft organisaties inzicht in (innoverende) trends onder jongeren. Het valideren en optimaliseren van jouw marketingplan, specifiek gericht op jongeren, is ons doel. Met onze panels bieden wij een innovatieve manier van marketing en business development gericht op jongeren aan. De generaties van nu ontwikkelen zich snel. Ze zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technologie en trends. En, helaas, ze hebben jouw marketingtrucjes door en trappen er niet meer zomaar in. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw nieuwe product of campagne wel aanslaat bij de jongeren? 

Wij geven je de unieke kans om een kijkje te nemen in het hoofd van een jongere met behulp van onze jongerenpanels. Dit is dé manier om te horen hoe jongeren nu echt over jouw idee denken. Hoe spreek je de jongeren doelgroep aan en hoe zorg je er voor dat ze jouw bedrijf of merk interessant gaan vinden. Heb jij bijvoorbeeld moeite met marketing gericht op de jongere doelgroep, of ben jij een product aan het ontwikkelen gericht op jongeren, dan ben je bij Peer Panels op de goede plek. Samen met onze panelleden maken we jullie probleem transparant, en bedenken we samen een oplossing. Spreek jongeren aan door de taal van jongeren te leren spreken. En daarmee bedoelen we niet planga, mattie of gozert.

Onze panels bestaan uit 4 jongeren en een panelleider. In een unieke setting - onder het genot van fastfood - leg jij jouw concept of marketing voor aan onze jongeren. Onze jongerenpanels zijn straight forward en durven hun mening te geven. Door onze jongerenpanels test je je marketing in plaats van achteraf te kijken of jouw campagne heeft gewerkt. 

Ga in gesprek met ons basispanel, onze marketeers of onze techneuten!

Algemene informatie

We beginnen altijd om 18:00, en draaien voornamelijk op de donderdagavond. Uitzonderingen qua dagen zijn mogelijk. We bevinden ons in het gebouw Hanz aan Hanzeplein 11-27. Eten, drinken en schrijfwaren worden geregeld, Ook is er een panelleider aanwezig die het panel begeleidt en structuur biedt. Het panel bestaat uit 4 panelleden en een panelleider.

Meer informatie over Peer Panels in het algemeen vind je hier.

Je kunt de volgende panels tegen gereduceerd tarief testen

Het basispanel (2,5 uur)

Het basispanel bestaat uit een algemene groep jongeren die in de leeftijdscategorie 15 tot en met 25 jaar vallen en studeren of werken in de omgeving van Zwolle.

Jullie mogen met 1 tot 2 personen langskomen.

Het Xpert Marketingpanel (4 uur)

Het Marketingpanel bestaat uit een groep jongeren die in de leeftijdscategorie 15 tot en met 25 jaar vallen en een studie volgen in de richting van marketing & communicatie, bedrijfskunde òf een eigen bedrijf hebben. Dit Xpert panel geeft je niet alleen inzicht in de jongere doelgroep, ze helpen je ook met het opzetten, uitwerken en valideren van marketingcampagnes.

Jullie mogen met 1 tot 3 personen langskomen.

Het Xpert Techniekpanel (4 uur)

Dit panel bestaat uit jongeren die in de leeftijdscategorie 15 tot en met 30 jaar vallen en een studie volgen in de richting van techniek, technische bedrijfskunde of ICT, òf werkzaam zijn in de technische branche. Dit Xpert panel geeft je inzicht in technische jongeren, en hoe je ze het beste kunt benaderen en interesseren.

Jullie mogen met 1 tot 3 personen langskomen.

Meer informatie over de invullen van de avonden vind je hier.

Op dit moment staan er al 25 panelleden te popelen om jullie te helpen!

 

Boekingsinformatie

  • Onze jongerenpanels worden op willekeurige volgorde samengesteld door onze database. 
  • Jullie kunnen binnen 2 weken met onze jongereren om tafel zitten.
  • Krijg inzicht in de jongere doelgroep en leer hoe je jongeren aan jullie merk of bedrijf kunt binden.
  • Schrijfwaren, locatie, panelleider en voedsel vallen standaard binnen het tarief.

Vragen of meer informatie

T: + 31 6 46 323 757
E: info@carmenconnect.nl

Offerte aanvragen

Deze bedrijven gingen je voor